Pizza-avond

Pizza+%2811%29.jpg

Slice, slice, baby…

Het is september! Onze nieuwe bewoners zijn gearriveerd en het nieuwe academiejaar is officieel van start gegaan.

Om iedereen op kot welkom te heten en ervoor te zorgen dat de studenten de kans krijgen om elkaar én KotCosy beter te leren kennen, geven we in september een instuifavond. Een avond met het lievelingseten van onze bewoners… PIZZAAAAAA!! En er is natuurlijk ook de nodige drank voorzien ;)

Het begin van de avond verloopt meestal heel rustig. De nieuwe bewoners zijn nog wat onwennig, maar hebben er wel ongelooflijk veel zin in. Om het ijs toch even te breken, doen we meestal snel een kennismakingsronde. De kotbazen en de studenten stellen zichzelf kort even voor. Ze vertellen over hun studies, welke kamer ze wonen, wat hun interesses zijn, etc. Hierna begint de sfeer er goed in te komen en is het… jawel… Tijd voor pizza! Gigantische dozen pizza worden geleverd en we weten niet waar te beginnen.

En als het dan stilaan nacht wordt en onze studenten nog lang niet moe zijn, trekken ze met zijn allen door naar het Dusartplein. Een hotspot in Hasselt voor de studenten! Een plek waar ze dat jaar nog veel zullen komen…

Welkom op KotCosy! Wij wensen jullie alvast een cossssyyyyy jaar toe :)

Previous
Previous

Winterland

Next
Next

KOT BBQ