Gemeenschappelijke ruimtes

Keuken in KOT 44

Keuken in KOT 44

Welkom in KotCosy!

In deze blogpost ontdekken jullie de verschillende gemeenschappelijke ruimtes binnen KotCosy. Bij KotCosy vinden we het groepsgevoel tussen de studenten belangrijk en dit willen we uiteraard op alle mogelijke manieren benadrukken. Van het organiseren van kotfeestjes tot het integreren van gemeenschappelijke ruimtes binnen de gebouwen.

KOT 39 en KOT 2 beschikken over een ruime keuken, een gezellige patio en een ontspanningsruimte. In de gemeenschappelijke keuken koken de studenten regelmatig samen. Tijdens de examenperiode studeren onze gedreven bewoners hier vaak in groep. Dit motiveert hen niet alleen, maar zorgt er ook voor dat ze op tijd een welverdiende pauze nemen… Want pauze werkt! In de ontspanningsruimte organiseren de studenten vaak onderling thema-avonden. Een kaas- en wijnavond, een Halloweenfeestje of een Temptation-marathon. Je kan het zo gek niet bedenken ;)

We gaan naar de overkant van de straat, waar zich KOT 44 bevindt. Dit herenhuis werd onlangs gerenoveerd tot 10 gloednieuwe studentenkamers en verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Op het gelijkvloers situeert zich een ruime moderne keuken. De keuken is gezellig ingericht om een extra huiselijk gevoel te creëren. Verder is er ook een flatscreen aanwezig, zodat onze studenten samen naar hun favoriete series kunnen kijken! In de zomer vertoeven vele kotbewoners in de zuidgerichte stadstuin van KOT 44. Een ideale plek voor lekker te zonnen of een gezellige kot-bbq met de hele groep!

Ondanks het feit dat alle kamers beschikken over een flatscreen, een eigen kitchenette en een eigen badkamer, trekken vele van onze studenten toch naar de gemeenschappelijke ruimtes om op zoek te gaan naar contacten. En zo zijn er op KotCosy al vele vriendschappen ontstaan!

Once a part of KotCosy, always a part of KotCosy!

Previous
Previous

KOT BBQ